Resultaten voor ontruimd

 
ontruimd
ontruimen WikiWoordenboek.
Afgeleid van ruimen met het voorvoegsel ont. overgankelijk een gebouw of gebied voorgoed verlaten en leeg achterlaten. Deze woning moet volgende week ontruimd zijn. een gebouw of gebied voorgoed verlaten en leeg achterlaten. Engels evacuate en vacate en. Spaans evacuar es desalojar es desocupar es. Het woord ontruimen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ontruimen herkend door. Woorden in het Nederlands.
Etage ontruimd vanwege uitslaande brand RTV Noord.
Etage ontruimd vanwege uitslaande brand. Lukkien Je merkte dat de spelers weer een nederlaag wilden voorkomen. 10 mei 2017 1611. Raadsel van de ondergrondse tank is opgelost. 10 mei 2017 1603. Een kijkje bij een try-out van Roegzand de Veenkoloniën van de toekomst.
Cookiemelding DVHN.nl.
Station Londen ontruimd na plof van e-sigaretBuitenland Telegraaf.nl.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement! Station Londen ontruimd na plof van e-sigaret. LONDEN De Britse politie heeft dinsdagavond het station Euston in Londen ontruimd na een kleine ontploffing. Reizigers renden volgens videobeelden op social media het drukke station uit terwijl tientallen gewapende agenten toesnelden. Later meldde de politie dat het plofje vermoedelijk was veroorzaakt door een elektronische sigaret in een tas. Het fortuin van André Hazes. Het lijkt erop dat niemand gewond is geraakt.
Metrostation in Londen ontruimd na knal metronieuws.nl.
Metrostation in Londen ontruimd na knal. 15 augustus 2017 om 1042 door D. Rookontwikkeling in een metrostation in Londen bleek dinsdagochtend slechts het gevolg van een defecte trein. De Britse transportpolitie BTP liet dat kort nadat station Holborn was ontruimd weten. Binnen een uur kon het metrostation weer open. Ooggetuigen vertelden in Britse media over een knal en rookontwikkeling in een wagon. Het brandalarm ging ook af. Daarop werd besloten tot de ontruiming die veel media-aandacht kreeg omdat de oorzaak niet direct duidelijk was.
Mannensauna ontruimd na ontstaan giftige dampen AT5 de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Dossier Amsterdam leeft mee met Nouri. Amsterdamprijs voor de Kunst 2017. Mannensauna ontruimd na ontstaan giftige dampen. vrijdag 28 juli 2017 1048. Een mannensauna in de Nieuwezijds Armsteeg is gisteravond ontruimd nadat er door een fout een giftige damp was komen te hangen in het gebouw. De saunafaciliteiten worden normaal gesproken met een mengsel van zwavelzuur en chloorbleekloog gereinigd. Uit die combinatie ontstaat een chloor dat desinfecterend werkt. Doordat de zwavelzuureenheid niet goed was aangesloten ontstonden er ongezonde dampen in het pand meldt de brandweer.
Lintje. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
Flat ontruimd vanwege opslag chemische stoffen voor drugslab. UPDATE NIJMEGEN Aan de Turkooisstraat in Nijmegen zijn woensdagmiddag negen flatwoningen ontruimd omdat er ongeveer 50 vaten met chemische grondstoffen voor harddrugs zijn aangetroffen. Ook werden andere spullen voor een mogelijk drugslab aangetroffen. De vaten en spullen stonden in twee kelderboxen onderin het gebouw. Roeland Segeren 23-08-17 1606 Laatste update 1830. M 0 M 0. Stuur mij een kopie.
Intro goed verlopen Bunker donderdagnacht wel ontruimd Cursor.
Dé onafhankelijke nieuwssite voor de Technische Universiteit Eindhoven. En hoe is het in? CLMN Renée van Kemenade. CLMN Leander van Eekelen. CLMN Bor de Kock.
Winkels Zaandam ontruimd na melding van dreiging Amsterdam PAROOL.
Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen. Registreer en krijg 2 maanden onbeperkt toegang tot alle plusartikelen. Registreer en lees 2 maanden onbeperkt. Winkels Zaandam ontruimd na melding van dreiging. Deel van het centrum van Zaandam is afgezet. Onder meer Primark en de MediaMarkt in winkelcentrum Stadshart Zaandam zijn dinsdag aan het begin van de avond tijdelijk ontruimd vanwege een melding van een dreiging. Er is niets aangetroffen. Door Het Parool 6 juni 2017 1941. Rond half 6 belde een nog onbekend persoon naar de Mediamarkt met de boodschap dat er iets zou gebeuren. Details gaf de persoon daarbij niet aldus de politie Noord-Holland.

Contacteer ons