Meer resultaten voor seniorenwoning amsterdam

 
seniorenwoning amsterdam
In uitvoering.
U vindt informatie over renovatie en nieuwbouwprojecten die Habion momenteel in uitvoering heeft.
Verhuiskansen voor Amsterdamse senioren? Amsterdams zorgblog.
Door Nicolien Reith op 14 januari 2015 in Mantelzorg. Voor de ouders van een klant zocht ik laatst een seniorenwoning. Zo tussen Amsterdam en Utrecht en op de kortst mogelijke termijn beschikbaar. Maar hoe zit het met seniorenwoningen in de stad zelf? Veel ouderen zorgbehoevend of niet willen gewoon in hun eigen huis blijven wonen. Maar als dat te groot of onhandig wordt moéten ze wel uitkijken naar iets anders. Een huis zonder trappen waar je gemakkelijk met je eventuele rollator kunt manoeuvreren de douche-instap laag is en de wc juist wat hoger. Graag ook met wat basale domotica binnen handbereik zoals een deuropener en een alarminstallatie. En natuurlijk dichtbij een super.
GRIP 1 Grote brand seniorenwoning De Drecht Niftrikhof Amsterdam 02-06-2015.
Auteur Topic GRIP 1 Grote brand seniorenwoning De Drecht Niftrikhof Amsterdam 02-06-2015 gelezen 2615 keer. Dit topic wordt bekeken door 0 leden en 1 gast. GRIP 1 Grote brand seniorenwoning De Drecht Niftrikhof Amsterdam 02-06-2015. Gepost op 2 juni 2015 183534. P 1 Brand Woning Inc.net 4 Nieuwlandhof Amsterdam NET04 ALA ASA DVD. BRW Amsterdam-Amstelland Amsterdam Anton AL. BRW Amsterdam-Amstelland Amsterdam Anton Lichtkrant. BRW Amsterdam-Amstelland Amsterdam Anton TS. BRW Amsterdam-Amstelland Duivendrecht Blusploeg. BRW Amsterdam-Amstelland Duivendrecht Lichtkrant.
Doras WMO-Gids Seniorenwoningen met zorg.
Aanleunwoningen bij Evean Twiskehuis Nadirstraat 2-56 13-35 Schorpioenstraat 2-5 Stierstraat 20-21. De Planeet Virgohof 1-103. De Kaapstander Statenjachtstraat 253 315. Floraweg 200 1032 ZG Amsterdam. Postadres Postbus 37005 1030 AA Amsterdam. Informatie Woonstichting De Key. Hoogte Kadijk 179 1018 BK Amsterdam. 020 621 43 33. Postadres Postbus 67065 1060 JB Amsterdam. 020 680 18 01. Onderwerp Wonen en woonomgeving. De Wmo gids wijst u de weg in Amsterdam-Noord. Deze website is een handige wegwijzer voor bewoners mantelzorgers vrijwilligers en hulpverleners.
Cordaan Wonen.
U kunt zich voor een Seniorenwoning met zorg niet inschrijven bij Cordaan. Inschrijven gaat via de woningbouwvereniging. Voor Amsterdam en Diemen is dit Woningnet. Voor Nieuw-Vennep kunt u zich inschrijven voor een Seniorenwoning. Als u in een Seniorenwoning met zorg woont kunt u wel gebruik maken van services van het dienstencentrum van Cordaan in de buurt van de woningen. Maaltijdservice bijvoorbeeld linnenservice maar ook huishoudelijke hulp en verzorging van Cordaan Thuiszorg. Vaak is er in het dienstencentrum ook een ontmoetingszaal waar u andere mensen kunt ontmoeten een maaltijd nuttigen en informatie en advies aanvragen. Advies vragen of aanmelden. Advies vragen of aanmelden. Wilt u advies of meer informatie over wonen tijdelijk verblijf revalidatie of logeren of dagbesteding neem dan contact op met het Cliënten Servicebureau van Cordaan.
Woonzorgcentrum Sint Jacob in Centrum deels plat voor seniorenwoningen Amsterdam PAROOL.
We zaten er honderdvijftig jaar. Gelukkig blijven er ouderen wonen op de plek van Sint Jacob. Volg en lees meer over. AMSTERDAM CENTRUM 3955 artikelen. Studentencafe De Schutter in Voetboogstraat gaat na 41 jaar dicht. Verhuurders hebben hard hoofd in finale lijmpoging VD. Woonzorgcentrum Sint Jacob in Centrum deels plat voor seniorenwoningen. Vakbond sekswerkers niet gediend van Wallen-demonstratie Christen Unie. Mannen vast na dreigen met neppistool op Leidseplein. 12.500 euro voor tips verkrachter Amsterdam. Live 65 procent van de Amsterdammers heeft tot op heden gestemd. Zanger en accordeonist Jos de Rooij overleden. Taxichauffeurs in problemen door renovatie Leidseplein.
brandweer.nl/amsterdam-amstelland Homepage.
Tekst verkleinen Tekst vergroten. Brand in seniorenwoning Amsterdam Zuidoost. 2 juni 2015 Amsterdam. Dinsdagavond heeft er korte tijd brand gewoed in een seniorenwoning in Amsterdam Zuidoost. Door de brand moest een twintigtal mensen de nacht doorbrengen bij familie vrienden of in een hotel. De brand brak rond 18.15 uur uit in een seniorenwoning op de tweede etage van wooncentrum De Drecht in Amsterdam Zuidoost. Door snel ingrijpen van de brandweer bleef de brand beperkt tot de woning. Een groot deel van de vleugel waar de brand woedde werd wel ontruimd. Tientallen bewoners van vier verdiepingen werden opgevangen in de recreatieruimte van het wooncentrum.
oost-online.amsterdam Volgend jaar start bouw 84 seniorenwoningen in Jeruzalem.
Website over de geschiedenis bekende bewoners en wetenswaardigheden over Betondorp. Post Oost is het participatiecentrum voor Amsterdam Oost. Je vindt hier spreekuren trainingen en inloopactiviteiten die bewoners verder helpen naar vrijwilligerswerk en de arbeidsmarkt. Kijk naar de video Naar Post Oost. Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen werken en studeren tussen Amstel en IJ.
Amsterdam Verhuur Seniorenwoningen Blasiusstraat gestart.
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. Verhuur Seniorenwoningen Blasiusstraat gestart. WONEN 06 maart 2013 Door Eigen Haard Dichtbijmeeschrijver. AMSTERDAM In de kleurrijke Oosterparkbuurt herrijzen 18 sociale huurwoningen speciaal voor senioren. De woningen hebben een lift brede gangen en deuren. Mede hierdoor zijn de woningen ook geschikt voor bewoners in een rolstoel.

Contacteer ons