Resultaten voor www.woning net amsterdam

 
www.woning net amsterdam
Sociale Huur Eigen Haard.
Onze woningen met een huur lager dan begripHuurprijsSociaal verhuren we via WoningNet. Hier vindt u het aanbod voorwaarden en procedures.
WoningNet Stadsregio Amsterdam.
Aanbod bij Woonmatch Waterland. Zoekt u een woning in de Regio Waterland? Dan vindt u deze niet alleen bij WoningNet maar ook via Woonmatch Waterland. Klik hiervoor op onderstaande logo. Vlakbij het Lambertus Zijlplein in de Dudokbuurt in Geuzenveld ligt de Goeman Borgesiusstraat. De woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en de Aalbersestraat nummers 32-74B zijn na een grondige renovatie weer te huur. Het gaat in totaal om 68 woningen aan de Goeman Borgesiusstraat en 26 woningen aan de Aalbersestraat. Dan een jaar lang niet reageren! Woningen in de Stadsregio Amsterdam zijn schaars. De corporaties houden zich daarom aan spelregels bij het aanbieden en toewijzen van woningen. Verzorgd Wonen in Zaandam.
Woonnet.nl Een woning of kamer huren zonder wachtlijsten.
Het grootste woonnetwerk zonder lange wachtlijsten. Elke dag nieuw aanbod en direct reageren!
WoningNet Stadsregio Amsterdam.
Dit bedrag wordt net zoals de maximale netto huurprijs ieder jaar aangepast. Per 1 januari 2017 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning 71068. Het maximale jaarinkomen verzamelinkomen van uw huishouden kinderen niet meegerekend waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren is vastgesteld op 36.165. De wet biedt ruimte om een deel van de woningen ook open te stellen voor woningzoekenden met een jaarinkomen van maximaal 40.349. In elke woningadvertentie kunt u zien wat het maximale inkomen is waarmee u op de woning kunt reageren. Corporaties moeten van de overheid hun woningen passend toewijzen.
Welkom bij WoningNet u kunt op dit moment 139 woningen bekijken.
Bekijk op WoningNet alle 139 aangeboden woningen.
WoningNet Almere.
Welkom bij WoningNet u kunt op dit moment 130 woningen bekijken.
Bekijk op WoningNet alle 130 aangeboden woningen.
WoningNet Stadsregio Amsterdam.
Dit is de pagina omschrijving van SRA Site
Woonstichting De Key.

Contacteer ons