Resultaten voor seniorenwoning den haag

 
seniorenwoning den haag
Zorgwoning Home Het grootste aanbod zorgwoningen seniorenwoningen en thuiszorg in Nederland.
die bij mij past. Zelfstandig Levensloopbestendig wonen Onzelfstandig Intramuraal wonen Thuiszorg. www.zorgwoning.nl is de plek voor het vinden van uw seniorenwoning of zorgwoning. Bent u op zoek naar een woning met zorg of een seniorenwoning? Door middel van ons uitgebreide netwerk en samenwerkingsverband met gerenommeerde aanbieders van seniorenwoningen zorg en service zoals zorginstellingen corporaties woningbouwverenigingen vastgoedbeleggers en makelaars zijn we in staat u een volledig overzicht aan te bieden van zorg en seniorenwoningen in uw gemeente. U vind snel en gemakkelijk de woning die bij u past. Het gebruik van de website is gratis en u kunt direct contact opnemen met de verhuurder/ verkoper van de woning zonder tussenkomst van derden.
Seniorenwoningen De Statie atelier PRO.
send your resume to us read more here. 2585 JB Den Haag. we're looking for architecture students!
Seniorenwoningen 55 plus woningen Croissant s-Gravenhage Woonzorg Nederland.
088 921 04 03. Bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur. Zieken 1 2515 SB Den Haag. Het centrum van Den Haag is grondig aangepakt en vernieuwd. Het vroegere Huygenspark heeft veel van zijn oude allure teruggekregen. In opdracht van Woonzorg Nederland heeft de Belgische architect Charles Vandenhove het wooncentrum Croissant ontworpen dat bestaat uit huurwoningen. Het wooncentrum bestaat uit 36 twee en 126 driekamerwoningen die gelegen zijn aan het Groenewegje en aan het Zieken. Wooncentrum Croissant beschikt over gemeenschappelijke ontmoetingsruimten een wasserette en logeermogelijkheden. Op loopafstand zijn winkels en openbaar vervoer aanwezig. Uitgaansmogelijkheden zoals het Nederlands Danstheater de Anton Philipszaal en Het Theater aan het Spui liggen in de nabije omgeving.
38 seniorenwoningen Den Haag Overeem Architecten.
Seniorenwoning den haag Trovit.
Je zoekopdracht Seniorenwoning den haag. 1-5 van de 5 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email seniorenwoning den haag.
Seniorenwoning Den Haag Hazelhoff Zorgvillas.
Stuur dan snel jouw cv op naar info@hazelhoff.nl. Kom jij ons team versterken? Bent u voor uw vader of moeder op zoek naar een luxe zorgvilla? Hazelhoff Zorgvillas biedt kleinschalige particuliere zorgvillas voor ouderen die hulpbehoevend zijn. Onze prachtige appartementen en studios zijn gevestigd in een mooie rustige omgeving en voorzien van prettige faciliteiten voor ontspanning en verzorging. Voor een aantrekkelijke en passende seniorenwoning in Den Haag en omgeving bent u bij Hazelhoff aan het juiste adres! Stijlvol oud worden in een seniorenwoning in Den Haag. Wij houden er rekening mee dat iedere oudere zorg op maat nodig heeft. Onze zorgvillas zijn daarom geschikt voor verschillende specialisaties.
Te Huur Seniorenwoning Den Haag Mitula Woningen.
Vergelijkbare Serviceflat te huur den haag willemspark. 1 week 1 dag geleden van Esteon Esteon. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan te huur seniorenwoning den haag. 2 Kamers Erasmusplein Den Haag. 55 m 1455/m 2 kamers 1 badkamer. Den haag erasmusplein 200 55m2 eur 800 volledig gemeubileerd goed onderhouden. Is mogelijk bij wederzijdse goedkeuring in den haag. Specificaties huurprijs 800 eu. 1 Kamer Altingstraat Den Haag. 90 m 1111/m 1 badkamer. Appartement te huur aan de altingstraat in den haag een zorgvuldig geselecteerde huurwoning in den haag. Een 1 slaapkamer appartement volledig gemeubileerd van ongeveer.
Appartementen te koop in Den Haag funda.
LEES DIT VOOR JE N HUIS KOOPT. Maartensdijklaan 16 2541 XR Den Haag. Zoek je een huis in Den Haag omg. dan is dit de belangrijkste boodschap die je dit jaar leest. Sneeuwbalstraat 104 2565 WE Den Haag. Olsthoorn Makelaars Appelstraat B.V. Loosduinse Uitleg 97 2553 AX Den Haag. Van Oosterom Verhagen Makelaars. Busken Huëtstraat 79 2524 TS Den Haag.
Regio15 Het laatste nieuws uit de regio Haaglanden Brand in seniorenwoning Marterrade.
Brand in seniorenwoning Marterrade. Datum dinsdag 25 maart 2014 1328. Den Haag In een seniorenwoning aan de Marterrade heeft vanmiddag brand gewoed. De brand brak even voor half twee uit in een plantenbak of tuinset op het balkon. De oorzaak daarvan is onbekend maar gedacht wordt aan een brandende sigaret die in een plantenbak terecht is gekomen. De tankautospuit en hoogwerker van kazerne Loosduinen werden met prio1 gealarmeerd alsmede de tankautospuit van kazerne Wateringen. De brandweer heeft uiteindelijk één tankautospuit ingezet en had het vuur snel onder controle. Het nader bericht was dan ook kleine brand.

Contacteer ons