Op zoek naar woning met bedrijfsruimte?

 
woning met bedrijfsruimte
Werkruimte aan huis ZZP Nederland.
Regels voor werkruimte in uw eigen koopwoning. Indien u in het bezit bent van een eigen woning gelden de volgende regels. Het dient om een zelfstandige bedrijfsruimte te gaan. Met zelfstandige woonruimte bedoelt men bijvoorbeeld een bedrijfsruimte met een eigen opgang eigen toilet etc. Eigenlijk komt het er op neer dat u de bedrijfsruimte ook zelfstandig zou moeten kunnen verhuren aan derden. U dient minimaal 30% van uw inkomsten als zelfstandige in deze werkruimte te produceren en minimaal 70% van uw inkomsten dienen verdient te worden vanuit deze bedrijfsruimte. Als u aan bovenstaande eisen voldoet zijn de kosten van uw bedrijfsruimte aftrekbaar. U kunt hiertoe een verdeling van de kosten maken naar rato van de verhouding privé zakelijk.
Bedrijfsruimte te huur Amsterdam en bedrijfsruimtes Amsterdam te huur.
Woning 1 11 van 11. Sorteren op Datum Relevantie. 1087CL Amsterdam perfect gelegen turn-key kantoorruimte van ca. deze kantoorruimte is volledig ingericht en o.a. voorzien van airconditioning archiefruimte kastenwanden luxe keuken en is naar eigen. Bekijk alle huurwoningen in Amsterdam. Bijgewerkt 2 weeken en 6 dagen geleden. 1016RT Amsterdam prachtige design/kantoorruimte met veel daglicht op toplocatie van circa 75 m2. algemeen kantoorruimte op de begane grond op prachtige locatie aan de lauriergracht met eigen entree.
Vermeeren Makelaardij Exclusief Landelijk Agrarisch Vastgoed.
Bedrijfsruimte huren in Nederland Bekijk ons aanbod van bedrijfspanden te huur.
Voor mijzelf en 2 jong volwassen kinderen hond en kat. Een oude woning met redelijke. Bedrijfsruimte te huur gezocht 14-06-2017 Ik ben op zoek naar een bedrijfsruimte. Bedrijfsruimte te huur gezocht Amsterdam 06-06-2017 Ik ben op zoek naar een bedrijfsruimte in Amsterdam.
Vrijstaande woning met bedrijfsruimte Nijverdal Boomcateweg 81B Uniek Makelaars Enter.
Vrijstaande woning met bedrijfsruimte Nijverdal Boomcateweg 81B. Klik op een afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken. Vrijstaande woning met bedrijfsruimte Nijverdal Boomcateweg 81B. Op goede locatie nabij het centrum met al haar voorzieningen en het prachtige buitengebied gelegen vrijstaand woonhuis met zowel aan de voor als aan de achterzijde veel privacy. Deze goed onderhouden woning is gelegen op een royale kavel aan de Boomcateweg. Wilt u graag wonen en werken combineren? De woning is tevens te koop in combinatie met een bedrijfshal van ca.
Bedrijfsruimte.
Verder is het bij een eigen pand van belang hoe u dit gebruikt uitsluitend voor uw onderneming of ook als eigen woning. Werkruimte in uw woning. Gaat u een werkruimte gebruiken in uw woning? Soms zijn de kosten van die werkruimte of een kantoor aan huis aftrekbaar. Gebruik het hulpmiddel Werkruimte. U vindt hier meer informatie over. Eigen pand als bedrijfspand. Werken bij de Belastingdienst. Inloggen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op Mijn toeslagen. Javascript staat uit in deze internetbrowser.
Woning met bedrijfsruimte Nieuwenhuis Bouwbedrijf.
Een woning met bedrijfsruimte bouwen? Nieuwenhuis Bouwbedrijf bouwt precies wat u bedoelt. Met ruim 35 jaar ervaring in woningbouw en utiliteitsbouw!
Bedrijfsaanbod in Heesch.
De gehele begane grond is voorzien van een moderne tegelvloer. De woonkamer met open keuken. Tags ligbad berging tussenwoning badkamer bijkeuken keuken. Vrijstaande woning met garage. Prachtig landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met inpandige garage en een apart volledig gesoleerd gastenverblijf. De woning is in 1950 gebouwd en daarna diverse keren verbouwd en uitgebreid waaronder het aanbrengen van een rietenkap en bitumen dakbedekking 2010. Het perceel is maar liefst 3.110 m groot en de woning heeft een inhoud van ca. Prachtige entree met lichtkoepel welke.
Bedrijfsaanbod Makelaar Venlo Poels Makelaars.

Contacteer ons